Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

Verzenden & retourneren

Wij bezorgen onze producten in Nederland en België, maar ook daarbuiten is het geen enkel probleem onze producten te bezorgen.

Wilt u producten afhalen bij ons op kantoor in Uithoorn kan dat ook. Plan dan telefonisch een afspraak met ons via: +31 6 33831888.

Binnen 3 à 4 werkdagen zal uw bestelling bij u afgeleverd worden. Bestellingen voor 15:00 uur worden dezelfde  werkdag verwerkt. Wij hebben 2 dagen nodig om uw order gereed te maken. Daarna zal de order verzonden worden via onze pakketbezorger (DPD). Vervolgens zal uw order binnen 2 werkdagen bij u geleverd worden. Het kan voorkomen dat er vertraging optreed bij de pakket bezorgers (helaas kunnen wij hier als bedrijf niets aan doen). 

  • Bestellingen worden verzorgd van maandag t/m vrijdag.
  • Bezorgen op zon-, en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • In drukke periodes, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product s'avonds wordt bezorgd.
  • Bij foutieve opgave van uw adres zijn wij genoodzaakt 5 euro in rekening te brengen. (Als wij het adres laten aanpassen en opnieuw laten versturen rekent het postorder bedrijf 5 euro aan ons bedrijf). (veelgemaakte fout is dat men bijvoorbeeld de verkeerde postcode invoert)
  • Wij bezorgen via DPD, en eventueel met Post NL.

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorg route kiest. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten