Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

ONS VERHAAL

Wij zijn 2 broers (Robert-Jan en Alexander Cox) die vanuit passie voor ondernemen en zeer goede markt- en productkennis, na 10 jaar verkopen / aanbrengen van verschillende (merk)folies Premium Print zijn gestart. We wilden goede vinyl wrap folies tegen toch betaalbare eerlijke prijzen op de markt te brengen voor particulieren die zelf willen wrappen. Daar bleef het niet bij. Inmiddels nemen ook bedrijven bij ons af en leveren wij diensten.

Wij onderscheiden ons door een zeer breed aanbod te hebben in unieke graphics voor wrapping folies. Wij hebben een scala aan bijzondere en kwalitatief goede vinyl wrap films die makkelijk te verwerken zijn en een lange levensduur hebben. Wij staan voor kwalitatieve wrapping folies tegen eerlijke prijzen. Dit realiseren wij onder meer door in onze productlijn te kiezen voor 1 type low tack polymeer folie voor onze carwraps en 1 type low tack polymeerfolie voor de interieur wrap folies. Wij kopen printable folies in die wij in onze Epson print studio in Uithoorn printen en voorzien van een sterke laminaat, wat krassen en slijtage tegen gaat.

Elke wrap folie met patroon (van welk merk dan ook) worden in de fabriek waar deze geproduceerd worden geprint. Met Premium Print doen wij dit zelf in onze eigen studio waardoor we qua inkoop van onze folies kosten kunnen besparen. Dit zorgt er voor dat wij je zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden!

 

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten