Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

Voorbereiding auto

Voordat u gaat beginnen met het aanbrengen van de wrapping folie is het zeer belangrijk dat u de juiste voorbereidingen treft voor het optimale resultaat:

Temperatuur: De optimale omgevingstemperatuur bij het aanbrengen van het folie is ongeveer 21 graden Celsius. Een garage of loods die verwarmd kan worden is noodzakelijk. Bij voorkeur uiteraard stofvrij.

Schoonmaken: Maak de auto goed schoon, vooral langs de randen van de rubbers en onder de rubbers. Verwijder alle teerdeeltjes en overige kleine oneffenheden die zichtbaar kunnen worden. Nadat u de auto met een autowasmiddel heeft gewassen dient u deze met water af te spuiten. Ook erg belangrijk zijn de wielkasten. Zorg dat je deze goed schoonmaakt, ook aan de binnenkant. Mocht je dit niet doen, dan kan dit later voor problemen zorgen door water wat via de banden op spat. 

Vocht / water: Maak de auto daarna goed droog , met name langs de randen. De auto dient helemaal vocht- en vetvrij te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan het folie niet goed genoeg hechten.

Wax: De auto mag niet vlak voor het wrappen in de Wax gezet zijn. Was de auto dus niet met een wasmiddel wat wax in zich heeft!

Handen wassen: Maak uw handen goed schoon voordat u begint met wrappen. Zorg dat uw handen vetvrij zijn. Het dragen van wrapping handschoenen raden wij aan. 

 

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten