Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

5 redenen om je auto te wrappen

1. Je bent de kleur zat.

Toe aan een nieuwe kleur voor de auto of ben je het zat om tegen al die beschadigen op de lak aan te kijken? De beste oplossing is dan je auto te (laten) wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, veel goedkoper en bovendien ook nog eens makkelijk te verwijderen. 

2. Je wilt een lekker printje

Als je eindelijk eens wilt opvallen kan je kiezen voor een gave print waardoor je auto direct een uniek uiterlijk krijgt. Misschien heb je een reden om tijdelijk een mooie graphic op je auto te willen (bijvoorbeeld om reclame te maken). Dan is wrappen de perfecte oplossing. Weer terug naar de originele lak van de auto? Dan verwijder je de wrap weer. 

3. Je mist nog wat extra details

De eerst genoemde voordelen betreffen een full cover wrap. Oftewel de gehele auto laten 'inpakken'. Maar je kunt ook kiezen om je auto gedeeltelijk te wrappen of om voor een striping te kiezen. Denk hier bijvoorbeeld aan strepen op de motorkap of bijvoorbeeld een print op het dak. Deze details geven je auto direct een sportiever uiterlijk!

4. Je vindt de chroomdelen niet mooi.

Door deze te wrappen verander je deze delen in een andere kleur (in bijvoorbeeld mat, satin of glans zwart). Dit noemen we ontchromen. Hiermee creëer je afhankelijk van de gekozen folie voor een stoere, moderne of stijlvolle uitstraling. Het uit laten voeren van een 'chrome delete' is altijd goedkoper dan de chromen delen bij de dealer te laten vervangen voor zwarte sierdelen.

5. Je wilt de auto beschermen tegen steenslag en krassen

Een carwrap beschermt de lak, waardoor u geen last meer heeft van krassen of steenslag. Bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak en op de spiegelkappen. Of op de complete auto, zodat u de originele lak op een uitstekende manier kunt beschermen. De doorverkoopwaarde van uw auto blijft dan zo hoog mogelijk. De lak blijft als nieuw en de wrap kan weer worden verwijderd zodat de auto verkocht kan worden.

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten