Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

VOERTUIG BELETTERING

 

RIJDENDE RECLAME MET AUTOBELETTERING 

Voertuigbelettering / autobelettering is een van de meest gebruikte vormen van reclame en dat is niet voor niks. Het is een geweldige manier om uw boodschap helder en duidelijk over te brengen en gezien te worden. Voertuigbelettering / Autobelettering is een breed begrip: Een bedrijfsnaam of logo op deur(en) of ramen | uw auto of bestelbus gedeeltelijk beplakken door middel van autobestickering | Uw auto volledig laten wrappen met een full-body wrap. Met een strakke belettering van Premium Sign weet je zeker dat jouw voertuig op gaat vallen! Naast auto’s kunnen we alle soorten voertuigen beplakken zoals bakfietsen, motoren, caravans, vrachtwagens of boten. Ook aanhangwagens of trailers behoren tot de mogelijkheden.

PROMOTIONELE BESTICKERING 

Wij bestickeren auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie! Hiervoor gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

SAMEN TOT EEN GOEDE OPLOSSING 

Samen bespreken we uw wensen totdat u helemaal tevreden bent. Als u dat bent dan maken wij een afspraak over het de montage op uw voertuig. Dit doen we bij voorkeur in onze wrap & tint loods in Uithoorn, maar zou eventueel ook kunnen bij u op locatie! Wij zijn flexibel en komen met u altijd tot een goede oplossing. 

Of neem direct contact op voor vragen, of het inplannen van een afspraak:

+31 85 8770014

+31 (0)6 33831888

 [email protected]

 

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten