GEVEL- EN RAAMBESTICKERING

 

OPVALLEN LEVERT GELD OP!

Met strakke gevelbestickering en raambelettering (bedrijfsnaam, logo, pakkende tekst, full colour fotoprint of bedrukte raamstickers) maak je als bedrijf of winkelier een goede indruk. Wij adviseren graag en vrijblijvend wat het beste bij uw bedrijf of winkelpand past. Wil je een neutrale folie waarmee voorbijgangers het zicht wordt ontnomen? Het hoeft absoluut niet veel te kosten. We werken met verschillende soorten raamfolies voor buiten en binnen. Wil je slechts een tijdelijke actie onder de aandacht brengen met mooie belettering? Veelal gebruiken wij daar statische raamfolie voor en is de actie voorbij dan is de belettering of print eenvoudig weer te verwijderen. 

RAAMFOLIES VOOR VERGADERRUIMTES

Glazen vergaderruimtes in kantoor meer afschermen tegen inkijk kunnen we doen door middel van gesneden glasfolie / raamfolie (ook wel zandstraalfolie genoemd). Deze folie laat wel licht door maar belemmerd de inkijk. Ook two-way vision raamfolie wordt veel toegepast op beglazing van vergaderruimtes. Dit is geperforeerde glasfolie en beperkt de doorkijk, maar is wel goed lichtdoorlatend. Voor subtiele belettering een hele goede keuze.

NIET DUUR, WEL STRAK

Wij werken met verschillende producten om de bestaande ondergronden strak en netjes te beplakken. Na goed schoonmaken en eventueel voorbewerking plakken wij de folie op de ramen / gevel en creëren we razendsnel een compleet vernieuwd uiterlijk. Geen torenhoge kosten met ons, wel strakke kwaliteit! 

Of neem direct contact op voor vragen, of het inplannen van een afspraak:

+31 85 8770014

+31 (0)6 33831888

 [email protected]

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten