Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

CARWRAPPING

 

Toe aan een nieuwe kleur voor de auto of ben je het zat om tegen al die beschadigen op de lak aan te kijken? De beste oplossing is dan je auto te (laten) wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, veel goedkoper en bovendien ook nog eens eenvoudig te verwijderen. De mogelijkheden bij car wrappen zijn eindeloos als we het hebben over de verschillende kleuren en typen wrapfolie: mat, satin, gloss, metallic, carbon, full-colour print of een color flow. Jouw auto ziet er weer helemaal als nieuw uit!

VOORDELEN CAR WRAP
 

• Opvallende en originele uitstraling; Ruime keuze in kleuren, kleureffecten en materialen.

• Bescherming autolak tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden.

• Folie eenvoudig te vervangen en te verwijderen. Na verwijdering is de auto nog als nieuw!

• Tijdelijke (reclame) toepassingen.

• Behoud van de originele lakkleur.

FULL CARWRAP

 

Bij een full carwrap pakken we de auto volledig in met wrapfolie naar keuze. De gehele auto krijgt een nieuwe kleur en afwerking. Je kan hierbij kiezen tussen een 'color change wrap' of een 'print wrap'.

 

COLOR CHANGE / PRINT WRAP

Bij een 'color change' wrap kan je kiezen uit alle premium merken zoals 3M, Avery en ons eigen merk Vice. Grote keuze in kleuren met een matte, satin of gloss afwerking. Ook color switch folie (waarbij de kleur van de folie veranderd met de inval van zonlicht!) is een gave wrap. Bij een 'print wrap' printen wij in onze 'print studio' een graphic op hoogwaardige low tack carwrap folies. Heb je zelf een mooi idee voor een graphic die je graag als carwrap zou willen, geef het ons aan, en wij zorgen dat we het uitvoeren! Je kan ook kiezen voor een print uit onze shop waar we een heel groot aanbod hebben.

 
De prijzen die wij rekenen gaan per strekkende meter (en het type wrap folie dat gekozen is), evenals de moeilijkheidsgraad die een auto heeft. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de prijs van jouw auto!

 

PARTIAL WRAP

 

MOTORKAP / DAK / SPIEGELS

Wil je het dak en/of de spiegels laten wrappen? Of andere specifieke (bodywork) delen van uw auto (of ander voertuig)? Dat is het perfecte alternatief voor een full body wrap. Het is niet alleen een stuk goedkoper, maar wij doen dit terwijl je wacht!

DECHROMING

Dit word ook wel ontchromen genoemd, en is tegenwoordig erg populair. Het geeft je auto een gave ‘stealth mode’ uiterlijk. Al het chroom van de auto (bijvoorbeeld de dakdragers, raamlijsten of het logo) wrappen we in zwart tinten (keuze in hoogglans | zijdeglans | mat) en geven je auto een stoere uitstraling. Naast ontchromen is het heel mooi om de koplampen en achterlichten te smoken. Zie HIER onze prijzen voor het smoken van achterlichten / koplampen en het tinten / blinderen van autoramen.

STRIPING

Met striping kunnen we mooie details aan de auto toevoegen. Van een echte race look met opvallende kleuren, decals en zelfs race nummers, tot striping dat wat minder opvalt waarbij we werken met de kleuren die de autolak zelf heeft waardoor we bepaalde contouren van de auto een extra accent geven. 

De bovenstaande prijzen zijn een indicatie. Afhankelijk van jouw wensen en de moeilijkheidsgraad van de montage kunnen deze prijzen hoger of lager uitvallen.

 

Of neem direct contact op voor vragen, of het inplannen van een afspraak:

+31 85 8770014

+31 (0)6 33831888

 [email protected]

Of chat met ons via Whatsapp

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten