Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten

CARWRAPPING

 

FULL CARWRAP

De mogelijkheden bij car wrappen zijn eindeloos als we het hebben over de verschillende kleuren en typen wrapfolie:  mat, satin, gloss, metallic, full-colour print of color flow.

PRINTED CARWRAPS

Als je kiest voor een unieke wrap graphic (zoals één van onze gave prints uit onze shop) kan je echt uniek zijn. Deze panterprint is een leuk voorbeeld!

 

Met onze mooie folies veranderen we jouw auto in de kleur die jij wil! Wij werken met topkwaliteit wrapfolies en garanderen een fantastisch resultaat. De prijs voor die wij rekenen gaat per strekkende meter en de moeilijkheidsgraad die een auto heeft. Daarom hebben we het over vanaf prijzen. Ontdek meer door een offerte aan te vragen voor het wrappen van jouw auto!

 

PARTIAL CARWRAP

Wil je de motorkap, het dak en/of de spiegels laten wrappen? Of andere specifieke (bodywork) delen van uw auto (of ander voertuig)? Dat is het perfecte alternatief voor een full body wrap.

Het is niet alleen een stuk goedkoper, maar wij doen dit terwijl u wacht! Dit in tegenstelling tot een volledige carwrap waarbij u minimaal 2 dagen zonder auto zit. Een partial wrap geeft jouw auto direct een compleet andere uitstraling.

 

STRIPING / BESTICKERING 

Wil je alleen race striping of bestickering op de motorkap, over het dak of aan de zijkanten van de auto laten aanbrengen om mooie details toe te voegen aan uw voertuig? Dat kan uiteraard ook. Dit geeft jouw auto direct een sportief uiterlijk en het hoeft niet veel te kosten. Carbon details aan het bodywork doen we ook vaak en maakt de auto sportief!

 

ONTCHROMEN 

Ook De-chroming (ook ontchromen genoemd) is tegenwoordig erg populair, en geeft uw auto een gave ‘stealth mode’ uiterlijk. Al het chroom van de auto (bijvoorbeeld de dakdragers, raamlijsten of het logo) wrappen we in zwart tinten (keuze in hoogglans | zijdeglans | mat) en geven je auto een stoere uitstraling. 

 

Of neem direct contact op voor vragen, of het inplannen van een afspraak:

+31 85 8770014

+31 (0)6 33831888

 [email protected]

Unieke wrap prints
Uitstekende klantenservice
Wij leveren diensten